Minä itse visualisti, taiteilija ja palvelujen tarjoaja

Olen Seija Lindertz ja syntyperäinen Helsinkiläinen.

10489914_713552968714530_341694829153219406_n

Olen aloittanut pehmolelujen suunnittelun ja valmistuksen 1988 niiden lisäksi suunnittelen ja valmistan nyt myös tyynyjä ja koruja. Pehmoleluja olen valmistanut myös isompia sarjoja liikelahjoiksi ja lelukauppoihin, olen myös järjestänyt myyjäisiä ja osallistunut mm.  Upea Uusimaa tapahtumaan, sekä myös Forma liikelahja messuille useamman kerran, pehmoleluasiakkainani on ollut myös erilaisia yhdistyksiä joille olen suunnitellut ja valmistanut kampanja pehmoja isoja eriä.

Harrastelijataiteilijana olen ollut jo yli kymmenen vuotta tehden etupäässä paperikollaaseja sekä akvarelleja, kollaaseissa käytän usein voimakkaita värejä aivan päinvastoin kuin akvarelleissa joissa värimaailma on paljon herkempi, minulla on ollut muutama oma yksityisnäyttely ja olen sen lisäksi osallistunut yhteisnäyttelyihin ja myynyt useita taulujani, taiteilen myös kollaasikortteja ja niistä erityisesti sarjani puetut eläimet on todella suosittu ja ihailtu.

Ammatiltani olen ammattitutkinnon suorittanut visualisti somistaja/sisustus-suunnittelija ja myös työssäni värien ja muotojen yhdistely on erittäin tärkeää oikean harmonian ja yhteensointuvuuden luomisessa. Olen lisäksi siivousalan ammattilainen ja erittäin tarkka sellainen.

Olen tehnyt paljon ikkunasomistuksia, suunnittelut myymäläkokonaisuuksia sekä sisustanut yksityiskoteja, sekä tehnyt siivouksia toimistoissa, myymälöissä ja yksityiskodeissa, asiakkaani ovat olleet erittäin tyytyväisiä visuaalisesti taitavaan ja upeaan somistus- ja sisustustyöhöni sekä todella huolelliseen ja tarkkaan siivoustyöhöni.